Ny roulette låt – Russian roulette av Tungevaag och Rabaan!

tungevaag and raaban

Höj stämningen medan du spelar online roulette med grym musik!

Russian Roulette är namnet på låten av en electro house duo vid namn Tungevaag & Rabaan som kommer från Norge respektive Sverige. Dessa två killar har flerårig erfarenhet bakom sig inom musik och är idag mycket stora i DJs världen och har flera folkkära hits på nacken. Just denna låt beskriver rysk roulette rakt och tydligt där de har textrader med som ”bring out the guns” och ”let us play some russian roulette” m.m vilket man genast förknippar med det mytomspunna spelet. Låten är väldigt pepp och vore en perfekt låt att klicka igång på förfesten eller medan man spelar online roulette på sitt favorit kasino. Med tanke på att låten är en typisk glad partylåt är det ganska uppenbart att låten inte handlar om rysk roulette utan har något annat metaforiskt bakom sig i texten, men gillar du att pumpa musik i bakgrunden medan du spelar live roulette eller vanlig roulette på nätet är denna i alla fall en klockren stämningshöjare!

Vad är då rysk roulette?

Nej, rysk roulette är inte en klassisk variant av roulette så som europeisk roulette eller amerikansk roulette. Rysk roulette har något helt annat i spel än pengar, nämligen ditt liv! Här är det inte ett roulette hjul som slumpen styr utan en revolver laddad med ett skott som kan bli döden för en stackare. Man laddar alltså en sexpatrons revolver med 1 skott för att sedan sikta på tinningen på en person i taget och låta slumpen avgöra var det skarpa skottet hamnar. Att det kallas just rysk ”roulette” tros vara med tanke på att det är ett ”spel” som enbart handlar om tur och otur. Som namnet också antyder härstammar det från Ryssland och skapades i slutet på 1800-talet. Det användes både bland privata personer såväl som att det fungerade som tortyr genom skenavrättning. Vi på Roueltteportalen.se föredrar med andra ord europeisk och amerikansk roulette före rysk, alla dagar i veckan!

Se musikvideon på Youtube

Tungevaag och Raaban är en musikgrupp med mycket talang och som du kan se här i deras senaste musikvideo så är det väldigt många som har varit med och hjälpt till med denna. Vi tyckte den var superhäftig så in och titta direkt!

Hoppas du tycker låten är lika bra som vi tycker här på Rouletteportalen och ifall du tycker det så rekommenderar vi att du lyssnar på den nästa gång du spelar din roulette bonus med oss!

Ha det så fint så hörs vi snart av igen!

Med vänliga hälsningar, Carl
Rouletteportalen.se