Pokémon Go roulette på ingång?

pokemon go logoDet är nog inte många som missat den virala hypen om det nytänkande spelet Pokemón Go. Vi på Rouletteportalen.se har i alla fall inte gjort det, och i och med det succéartade genombrottet har vi nu börjat spekulera ifall Pokemón Go kanske kommer sätta sin fot även i roulette världen inom en snar framtid. Faktum är ju att vi sett Pokemón prägla online rouletten förut, nämligen i Pokemón Roulette FFA (free for all), vilket snabbt blev en superhit bland spelare som ville dra igång en runda roulette och samtidigt bli påmind om det ljuva 90-talets Pokemón era.

Eftersom att Go-versionen som släpptes nu i juli blivit så pass stort under så kort tid finns det ingen tvekan om att spelet kommer spridas runt om i spelvärlden i olika varianter, varav vi tror att roulette kommer vara ett av de spelen som Pokemón Go kommer slå sig fram i eftersom vi redan stött på det förut i online roulette.
Tänk dig vad kul det vore med en levande roulette upplevelse kombinerat med nostalgiska Pokemón?!

Här kan du se en video om Pokemón Roulette FFA:

Mer om Pokemón Go

Pokémon Go är ett platsbaserat spel som bygger på en verklighetstrogen känsla där du använder dig utav virtuella Pokemón i den verkliga världen med hjälp av din telefon. Spelet släpptes av The Pokemón Company för endast fåtal dagar sedan, nämligen den 6:e juli, och det är tack vare utvecklaren Niantic som vi fick ta del av denna fantastiska spelskapelse.

Pokemón Go är utvecklat för smartphones vilka inkluderar både iOS-enheter och Android, och för att röra dig framåt i spelet använder du dig med hjälp av din kamera och GPS där du längs vägen kommer finna pokemóns som du kan träna, byta och strida med. Vilka Pokemón du hittar beror på vilken miljö du rör dig i, till exempel finner du vattenpokemóns om du befinner dig nära ett vattendrag.

Med det sagt vill vi bara önska dig lycka till i ditt spelande, och vi på Rouletteportalen.se lovar att uppdatera er med detsamma ifall Pokemón Go tar sig in i online roulettens värld!